PERKHIDMATAN UJIAN PERDAGANGAN EMAS YANG MUDAH

Sekiranya anda bimbang emas dan perak anda mungkin palsu, datang ke kami. Kami akan menguji kesahihan emas dan syiling anda dengan bebas. Anda boleh Cal atau Whatsapp di +60 018 325 4653 bila-bila masa, untuk temujanji.

Kami akan menguji emas dan perak anda secara percuma dan memuaskan anda sepenuhnya

Kami menggunakan teknologi canggih untuk pengujian yang mengesahkan jenis logam dalam masa kurang dari satu saat tanpa merosakkan logam dengan cara apa pun. Sama ada logam, emas, perak, platinum atau paladium, ujian kami tidak membahayakan logam anda dengan cara apa pun.

Bahan kimia basah tidak digunakan, dan juga tidak ada bahaya fizikal setelah ujian berulang kali. Tidak seperti kaedah pengujian lain, sifat penyaduran dan permukaan tidak banyak mempengaruhi kemampuan unit mengukur logam asas. Dengan menggunakan gelombang elektromagnetik yang menembusi jauh ke dalam syiling atau bar, sifat penyaduran dan permukaan sebahagian besarnya diabaikan, dan badan utama logam akan dianggarkan. Boleh melihat melalui beg plastik dan beg yang diperakui, jadi tidak perlu mengeluarkan jumlah syiling dari pemegang pelindungnya.

Kami hanya menerimah pelanggan dengan appointment sahaja, pelanggan walk in tidak akan dilayan, Terimah Kasih